Post by gotcetupesri on Mar 16, 2022 23:37:27 GMT 11
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dynamons World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dynamons World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (sok forrás) ▞▞▞
▞▞▞ Dynamons World 2022 version ▞▞▞
Nagyon szép játék Ez hihetetlen és több mint Power játék
Az a hülyeség, hogy a játékot 2016-ban adják ki, a legújabb területet 2018-ban feloldották, és még mindig nincs befejezve. 6-szor fejeztem be ezt a játékot. A türelemnek minden dologban határa van.
Ez egy jó játék, de készíts több dyanmont, és a befejezés után nyisd meg a következő helyet Costa Gueta után. Készíts malakit fogást is. Tegyen valamit, hogy normálisan érmékhez jusson. Frissítsen a Claude kastély megnyitásához, és szerezze be a Zenixet és a Malakitet.
Nagyon tetszett ez a játék és nagyon jók. Csak azt akarom, hogy a lehető leghamarabb frissítsék az új területet, ellentétben a legutóbbi alkalommal
Dynamons World Lomu spēles czs
Ez egy szép játék, de csak 3 csillagot adtam, mert ez a játék nem frissült sok idő óta, kérjük, frissítse a játékot, adjon hozzá új szörnyet, mint a kabult és a malkite, valamint új térképeket is hozzáadtam. 3 éve játszom ezzel a játékkal, és több mint 20-szor fejeztem be 10 előtt hónapja frissül, de több probléma, mint például a játék befejezése után egy új térképet lát, de hamarosan meg kell jelennie, majd kattintson rá, amikor még egy problémát lát, ezért frissítse ezt a játékot, szeretném az összes problémát tisztázni, ezért kérem Nézd .
Jó játék
Dynamons World RPG blj
Szeretem ezt a játékot, de legyen lehetőség a barátkozásra, és ott megnézhetjük a profilt. És beszélgethetünk a barátokkal.
Ez egy szép játék, de van némi probléma ebben a játékban, a probléma az, hogy nem tudjuk kinyitni a Klaude várat, kérjük, frissítse ezt a játékot, és nyissa meg újra a Klaude várat, és azt mondom, hogy javítsa ezt a játékot és frissítse gyorsan, amint lehetséges, és nyissa meg a Klaude várat frissítsd ezt a játékot aa aoon, amennyire csak lehetséges........köszönöm...
Legyen lassú a játék sebessége, és válassza ki a képernyőn megjelenő beállítási módot
Ez a játék a legjobb játék, amit valaha játszottam, de az egyetlen probléma az, hogy Klaude vára nincs kinyitva, nyissa meg a Klaude várát
Dynamons World Ролевые rjdw
Adj gyorsan frissítést és új funkciókat 2-3 éve játszottam ezzel a játékkal és unatkoztam, mert nagyon kevés a dinamonok száma és a térkép is olyan kicsi, és várom a frissítéseket, és most 3-4 év után jött a frissítés és csak 1 sárkány ! És egy új hely gyorsan több frissítést ad. Mindössze 6 nap alatt elvégeztem az összes feladatot, és feloldhatom a dinamonokat, mert a legjobban szeretem felfedezni az új térképeket és a 6 kulcsból álló új történetsort, amelyet a legjobban szeretek a frissítésekben és az óra és gyógyító rendszerben.
Morgz Ultimate Challenge Alkalmi jxee
Nem nagyon szeretem ezt a játékot, mert amiben nem nyílik meg Klaudi vára . Háromszor játszottam ezzel a játékkal, és minden szintet 100%-osan teljesítettem, de minden alkalommal szembesülök ezzel a problémával.
Szuper
nagyon jó!!!!!!!
Frissítve, de még frissíteni kell Klaudes vára csodálatos volt, új dinamonokra és új területre van szükségünk, ezért kérjük, frissítse
Problémám van a klaude kastélyom nyitva van, de a teljes térkép nincs megnyitva, kérjük, javítsa ki ezt a hibát, köszönöm
A játék nagyon jó, de csalódott vagyok, hogy ennyi idő után a frissítés csak egyetlen New Area-t old fel... Úgy értem, nem adhattál volna többet
Dynamons World Rollspel jzt
Menő játék
Srác nyitott kastélya 🏰 nem nyit más bölcs játék a legjobb ha ti kinyitjátok a kastélyt adok 5 kezd esni
Jó játék, de lassú a telefonom
Mikor jött az új frissítés? Kérjük, adja meg a tűlevelűnek az új frissítés érkezésének dátumát
Szép játék, de nem játszottam újra, unalmas, mert nincs mentve a Google fiókba ehhez a játékhoz 😥😥😥😥😥
Ez a játék egész jó. Nagyon tetszett, de néhány szakasz után a következő szakaszok nem érhetők el. Tehát hogyan jeleníthették meg az alkalmazást teljes programozás nélkül.
Sok helyet foglal és a végén nem megy , lesz rá lehetőségem . Kicsit jobban értek hozzá és az újhoz azok közül az emberek közül akit azonnal meg is kapok és pár napunk van , szóval ha meg tudnám nézni egy árkülönbséget . A másik oldal, de sok szerencsét.
Én egy dolgot sajnálok banne; hogy vannak dinamonok amiket kivettek a játékból.
Dynamons World Role Playing mev
Kérjük, frissítse gyorsan a játékot, hogy mindenki élvezhesse az új területeket
A játék egyáltalán nem működik vagy nem engedi, hogy játsszak, a játék egyáltalán nem töltődik be. Csak az alkalmazás 1.5.9-es verzióját és az üres oldalt láttam. Kérjük, mielőbb javítsa ki.
Igen, ez egy nagyszerű játék, szeretem a történetet és a dinamonokat. De van a klaude kastély problémája, amely mindig azt mutatja, hogy hamarosan eljön. Fáradt vagyok És van egy másik probléma is (amikor az aréna csatát játszom, a hálózatom be volt kapcsolva, de mindig azt mutatja, hogy nincs hálózati kapcsolat, kérem próbálja újra később). Kérjük, javítsa ezt a problémát. Köszönjük, hogy elolvasta véleményemet
A játék az, de amikor megpróbálom megváltoztatni a becenevemet, csak fekete képernyő jelenik meg billentyűzettel, először oldja meg ezt a hibát, és 5 csillagot adok
Ebben a játékban az evolúciót is figyelembe kell venni, mert ezt a játékot szeretem a legjobban. Ha megnézed a véleményemet, kérlek dolgozz rajta.
mivel a játék apdate a játék elkezd összeomlani és késni, kérjük javítsa ki, hogy ismét sima legyen
A játék jó, de mindössze egy hónapot vesz igénybe
Ez a játék jó időt ölni, de az egyetlen probléma az, hogy mt. krembo lehetetlen elkapni flariont. Egy hete próbáltam elkapni. Kérjük, próbálja meg kijavítani. A krimsont gyorsabban tudtam elkapni, mint a flariont. Egy másik érdekesség, hogy egy hete várom Klaude kastélyának megnyitását, és még mindig nincs frissítve. Újra és újra elárulja, hogy ez a rész csak a mobilalkalmazásban érhető el. Elnézést, de törlöm ezt a játékot
Mindenkinek szeretném elmondani, hogy az elején szeretem ezt a játékot, de amikor 15-ös szintre edzem a dyanmonjaimat, és látom, hogy a dinamonjaim 3 órát vesznek igénybe, akkor úgy döntök, hogy törlöm ezt a játékot, és letöltöm a kötélhős vicevárost és a szörnymestert. nagyon jó játékok, és a Monster Master ugyanaz, mint a dinamonok világa, de a szörnynek nincs ideje leküzdeni * Azt tanácsolom, hogy töltse le a Rope Hero Vice Town és Monster Master című játékot
szuper játék.Köszönjük, hogy frissítette Klaude várát, frissítse az új területet. izgatottak vagyunk