Post by edronhoffledel on Mar 5, 2022 21:30:42 GMT 11
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beholder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beholder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Beholder 2022 version ▞▞▞
Beholder ጀብዱ iudn
Inna odmiana gry, nie ma już czegoś takiego jak prywatność i prawie wszystko jest nielegalne. Zostajesz wyznaczony przez państwo do szpiegowania twojego i musisz być posłuszny lub ponieść konsekwencje. Pochłonęła mnie to godzinami, mam kilka różnych zakończeń. Trudno mi było zarobić tysiące dolarów, których dzieci potrzebują, aby utrzymać je przy życiu i czasami mam problem z klikaniem w coś, ale poza tym podobało mi się.
Bardzo dobra warto kupić dobrze spolszczona
Solidna gra. Zabawne i dla niektórych zabawne.
Trudna, ale dobra gra ciekawa historia
Super gierka a co najlepsze wyszedł dodatek błogi sen!!! „Dziękuję” Twoje o imieniu han solo za pomoc w zmianie języka.👍
Super gra.
Słyszałem, że jest całkiem nieźle. Nigdy w to nie grałem.
Jd
Świetna gra. Jeśli tylko B2 jest dobre, jak to jest
Beholder Macera Oyunları dcd
Świetna gra. Wciągająca i nastrojowa. Jednak kilka błędów to psuje. Zawiesza się za każdym razem, gdy próbuję znaleźć dziewczynę dla lekarza, na przykład... napraw te błędy, abyśmy mogli dłużej cieszyć się grą. Dzięki!
Dobrze, po prostu dobrze.
dlaczego ta gra sie tak szybko konczy ?
bardzo wciągająca gra
Beholder Aventură ulyh
Super gra warta pieniądze
Nie mogę wejść do gabinetu, żeby rozpocząć grę. Sprawdzone samouczki online i wszystkie po prostu idą w prawo i kończą w pokoju. Mój po prostu wpada na ścianę. Za mało dostępnej pomocy do gry. Szkoda. Wygląda na niezłą zabawę.
Utknąłem w części, w której muszę zdobyć dziewczynę doktora. Ekran się zatrzyma, ale muzyka nadal będzie odtwarzana, a przyciski nadal będą działać
To świetna gra. Polecam Aglomerację!!!
Absolutnie niesamowite, bardzo przypomina Papers Please, ale ze znacznie większą głębią i ogromną różnorodnością opcji, moim JEDYNYM problemem jest liczba klatek na sekundę, gra działa z prędkością 15 fps na moim Galaxy Tab A, pierwotnie dostałem ją do mojego Galaxy Note 4 ale jeszcze tego nie próbowałem, rozwiąż problem z liczbą klatek na sekundę lub przynajmniej dodaj do ustawień niską graficzną opcję wysokiej liczby klatek na sekundę, poza tym NIE ZMIENIAJ NIC, to fantastyczne! stary Galaxy Note 4!
Naprawdę kocham tę grę, dodaj więcej treści.
Ta gra byłaby prawdziwą perełką, gdyby fabuła była lepsza. W obecnej sytuacji dialog nie zawsze ma sens. Co więcej, czasami różne wątki fabuły są ze sobą sprzeczne.
Zdecydowanie NAJLEPSZA GRA. Musisz wypróbować pełną wersję !!
Chcesz zwrot pieniędzy pls. Grał przez około 2 godziny max. Położyłem się do łóżka obudziłem się na to wszystko w obcym języku. Nie wiem, jak to zmienić z powrotem. Więc marnowanie pieniędzy, jeśli nie zostało naprawione. Ty
Jedna z najlepszych gier w historii! Bardzo dokładnie obrazuje rzeczywistość w warunkach totalitaryzmu. Mam pytanie: dlaczego wersja Google Play na Androida ma osiągnięcia Blissful Sleep? Czy gra będzie dostępna?
Ciekawa i wciaga
Podobały mi się pierwsze kilka godzin, ale ostatnia aktualizacja zmieniła język w grze na rosyjski i nie mogę znaleźć sposobu, aby zmienić go z powrotem na angielski. Poprosimy o zwrot pieniędzy, jeśli nie zostanie to wkrótce naprawione.
Kocham tą grę !! Koncepcja, fabuła i podstępność tego wszystkiego są takie fajne! Do zabawy namówiłam męża, który też jest fanem. Właściwie zapłaciłem za grę i żałuję, że nie było ich więcej.
Świetna gra, dobra robota
Gra super ale wydalem kase na dodatek Błogi sen i nie moge w niego grac ponieważ nie moge odebrac na samym poczatku dodatku😢
KOZAK!!!
Świetna gra! Nie mogę przestać grać, świetne opowiadanie!
Zabawna gra. Ma poczucie „sowieckiej Rosji”
Escape Bubble Avontuur ajdk
Po prostu świetna.
Kiepsko, robię wszystko jak w zadaniach a od pewnego momentu nic mi się nie zapisuje w profilach lokatorów
Bardzo fajna gra zwłaszcza kiedy przechodzisz ja któryś raz i nagle zobaczysz, że całkiem może ci się zmienić życie jednej osoby
Ta gra jest niesamowita! Na początku wydaje się to takie proste, ale szybko staje się jasne, że nie wszystko jest takie, jak się wydaje. Zawiodłem i zwyciężyłem w najbardziej nieoczekiwanych momentach. Chociaż zgadzam się, że gra jest stosunkowo krótka, jest tak wiele zakończeń, że przechodzisz przez wiele rozgrywek, aby zobaczyć, co się stanie. Zdecydowanie polecam.
Zacząłem grać w to na moim Xboksie i bardzo mi się to podobało, ale musiałem to włączyć tutaj. To gra, w której musisz być ostrożny, ponieważ każda akcja może mieć złe konsekwencje.
Ma swój klimat i jest naprawdę ciekawa. Polecam
zajebista
Nie zakończy się ładowanie po przerywniku historii pochodzenia na moim tablecie Galaxy Note Pro Chcę grać na dużym ekranie!!
Jak to jest, że dopiero teraz znajduję tę grę, jest absolutnie genialna. Strona techniczna - jest dobrze dopracowana i łatwa do odebrania, nie napotkała jeszcze żadnych błędów. Wyczerpuje baterię jak szalony, ale cóż. Rozgrywka jest tak zabawna i wciągająca, że po prostu gubię się w niej na wiele godzin. Swoją pierwszą rozgrywkę idę z praworządnym złem - wielbicielem państwa. To oznacza, że tonę w pieniądzach, co zmniejsza wyzwanie. Ale w następnym przejściu spróbuję podjąć decyzje moralne.
Beholder הרפתקאות dnf
NAJLEPSZA GRA MOBILNA, W KTÓRĄ KIEDYKOLWIEK GRAŁEM! UWIELBIAM RÓŻNE LINII HISTORII, NIEZWYKLE CIEKAWE I WSPANIAŁA KONCEPCJA. PROSZĘ ZROBIĆ KOLEJNĄ OPOWIEŚĆ DO ZAGRANIA! LUB PODOBNA GRA O INNYM TEMACIE!
Uwielbiałem tę grę, ale teraz, jeśli nie zapiszę moich postępów, zaczynam z powrotem w tym samym miejscu za każdym razem, gdy zamykam grę.
Podoba mi się twoja gra. Kupiłem go, ponieważ bardzo podobała mi się darmowa wersja. Teraz mogę zagrać w całą grę. Jeśli będę mógł, kupię też drugą fabułę. Na początku miałem problemy z darmową wersją, ale się udało. Dziękuję bardzo za stworzenie tej gry. Jesteście dobrymi programistami. Tak trzymaj. 👍.
Beholder Aventure kze