Post by edronhoffledel on Mar 5, 2022 21:11:58 GMT 11
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foil Turning 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foil Turning 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu müntide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Foil Turning 3D 2022 version ▞▞▞
Lahe, mäng, aga reklaamid ja viivitus parandage see ära, see oleks 100 korda parem ja oleks palju populaarsem
Solar Smash Simulacijske igre ntnn
Iga sammu vahel on reklaam. See on nii tüütu. Desinstalliti mõne sekundi jooksul selle prügi tõttu.
Raske installida, nii palju salvestusruumi kulub
Äärmiselt igav ja pidevad reklaamid pärast kõike, mida teete, ei muuda seda paremaks. Oh, kas sa tahad seda palli pihustiga värvida?? Reklaami aeg.
See mäng tuletab mulle meelde mu vana tööd lastele puidust skulptuurimänguasjade valmistamisel, see jätab mulle tõeliselt toredad mälestused, nii et ma armastan seda mängu
Lõbus mäng, aga reklaamid!!!! Samuti pole võimalust neid eemaldada. Kui olete nõus nende eemaldamise eest maksma, kuid selleks pole võimalust.
see ei lase teil tasemeid taaskäivitada ja vaevu laadib
Liiga palju reklaame
3 tärni, sest kahtlustan, et kohe pärast ülevaatamist hakkavad reklaamid käima iga paari sekundi tagant.
Mäng on suurepärane, kuid igal tasemel on nii palju reklaame, kui ma taseme lõpetan, on sellel reklaam
Pole oma salvestusruumi ega aega väärt. See on sõna otseses mõttes mis tahes muu pööramismäng, mis kunagi tehtud on. Aga see on eriline mäng, sest asjad lähevad läikima🤯.
See on üks kõige AD-ga nakatunud mänge, mida ma kunagi näinud olen.Tavaliselt saate AD pärast iga taset, kuid selles hobusesõnnikuhunnikus saate selle pärast iga SAMMUT. Ärge muretsege sellega, närige lihtsalt tükk tinafooliumi, et saada selle mänguga sarnane kogemus.
Sain selle mängu naljana ja mõtlesin, et desinstallin selle 2 sekundit pärast selle saamist, kuid see mäng meeldib mulle väga ja see on probleem. Mul on neljapäeval tulemas terapeut.
Foil Turning 3D Casual dvyp
See mäng on lõbus, kuid põhjus, miks ma annan sellele ainult 1 tärni, sest pidevad reklaamid meeldivad mulle iga kord, kui ma mängin
palun eemaldage sellest mängust reklaamid
See on pärast iga üksikut freaking faasi ( 1. faas ) = ( Rullige fooliumi ) [AD ] ( Faas 2 ) = ( Kasutage fooliumi lamendamiseks haamrit ) [AD] ( Faas 3 ) = ( Valmistage foolium metallist ) [AD] ( Faas 4 ) = ( Värvige foolium ) [AD] ( Faas 5 ) = ( Testige loodud üksust ) [AD] ja see teeb seda lihtsalt suhteliselt.. Parandage palun.
Väga hea mäng. Olen muljet avaldanud. Sellel on palju asju, näiteks rulli foolium, haamri. Poola see.
see mäng lõbus igavesti
Minu jaoks on see reklaam iga 2 minuti järel👶
Mäng oli okei kuni 9. tasemeni pärast seda punkti asjad, mida te valmistate, pole isegi tegelikult objektid, vaid need on lihtsalt kujundid, pärast 9. taset on liiga palju reklaame, võite isegi enam näha, mida olete teinud
See rakendus on hea, aga üks probleem, nii palju reklaame, aga pole probleemi, ma olen rahul 😊😏👏👏✌👌🖐
See mäng on hea mäng, kuid mulle ei meeldi, kui palju see tõrkeid ja reklaame on, nii et lahendage see probleem ja ma kaalun selle allalaadimist ja parema ülevaate andmist
Mängu absoluutne prügikasti tuli. Loodetavasti naudite seda reklaami pärast iga. vallaline. ülesanne. Ma hüppaksin varem pea ees puiduhakkurisse, kui mängiksin veel sekundit seda mängu. Võin ka üsna suures osas garanteerida, et arendajad ei muuda seda ega vasta ühelegi neist kommentaaridest, sest nad ei hooli. Nad tahavad lihtsalt raha. Hindaksin seda madalamalt, kui see oleks võimalik.
See on natuke liiga hiline
Kena mäng, kuid seal on palju vigu ja juhtnupud ei ole head ja ma ei suuda panna kedagi arvama, et ma ei tea, kuidas hõbepaberit kasutada
See mäng ei lase mul seinakaabitsast mööda minna
Mäng on hea. Ma ei muretse reklaame, sest ma lihtsalt lülitage lennuki režiimis. Probleem lahendatud
see on üsna igav, kuid suurepärane ajamurdja
See on hea ja sõltuvust tekitav mäng, minu arvates on see väga lõbus, kuid 1 soovitus mõned lisad eemaldada
Paljudele reklaamidele ja ühele üksusele see külmus ja taandus mängust. Üldine olukord pole halb
See meeldib mulle mu lastele 😂 mängige seda iga päev
Kohmakad juhtnupud, vähesed valikud ja nagu paljud on varem öelnud, reklaamid ja reklaamid. Arvas, et inimesed tegutsesid lihtsalt üle, aga ei, reklaame on tõesti liiga palju.
See mäng on teile suurepärane. oskab fioolist erinevaid mudeleid teha ja see mäng mulle väga meeldib
Reklaam pärast IGA kord, kui ma midagi teen, on natuke palju. Kas sa ei arva!
Sa pead olema väga väike laps, näiteks 3–6-aastane, et seda nautida. Reklaamid on talumatud, neid pole võimalik välja lülitada. Mäng on tobedalt lihtne ja üldiselt pole see teie aega väärt.
Kas ma saan anda 0 tärni? Ma pole näinud ühtegi teist rakendust, mis oleks reklaamide osas nii halb. Iga mänguklõpsuga saate vähemalt ühe reklaami, kui mitte kaks. Pole vaeva väärt.
Peale värvimisreklaami. Te ei tohiks mängus kui sellises lisamist sundida. Ja kõik need 5 tärni hinnangud on toredad robotid, et teie vaatajatest oleks see hea mäng.
palus mul üle vaadata 1 minuti jooksul pärast mängimist. kõik, mida ma olen suutnud teha, hoidke sõrme all, et palli siluda.
Mäng on oma varruka poolest lõbus, kuid probleem seisneb selles, et pärast iga fooliumipalli faasi on viga, mida nad peavad parandama.
Mitte väga põnev või lõbus haige jätkake mängimist, et toetada, täiustada, kampaaniat teha, võib-olla võidelda, üksikasjalikumat loomingut ja võib-olla isegi iga taseme täiendus-/tunnustussüsteemi. Head päeva ja ärge heitke meelt!
Sa teed sõna otseses mõttes sama asja ikka ja jälle.Selles mängus pole midagi muud ega keerulist, peate vaid lööma fooliumitüki keeglikuuliks, mis tundub mängu maheda kontseptsioonina. Lisaks, nagu iga prügimäng, peavad nad meid alati iga mängu ajal ADS-idega pommitama, mis on veelgi tüütum ja on veel üks põhjus, miks see mäng vajab rohkem 1 tärni kui 5 tärni, kuna selles pole selgelt midagi "meelelahutuslikku". need mängud.
Foil Turning 3D Казуальные cica
Kui peate ühe mänguvooru jooksul mitu reklaami läbi vaatama, pole see seda väärt. Sellel turul on sadu kuni sadu mänge, mis võimaldavad teil mängida tasuta minimaalsete reklaamidega ja palju muud, mis on teie aega väärt. Ärge tülitage.
Foil Turning 3D নৈমিত্তিক wxk
Ehh, see on okei, kui ma olen pardal, kuid seal on palju lisasid ja ma saan aru, mis see toimub, see on üsna kasutu, kui sa just pardal ei ole
Foil Turning 3D Gündelik lmb
Ma armastan seda mängu ma annaks see kahekümne tärni kui ma saaks, kui teie poleerimist see tõrgete ja teeb u lõpetada ülejäänud aga suht palju reklaame, kuid Hea mäng ☺️☺️
Vaata, see sõltuvust tekitav ja väga lihtne ning kest sellest, mis võiks olla kena rakendus. Võtke need rumalad minimängud välja, need ei lisa midagi, rohkem põhifooliumivärve, rohkem pihustusvärve ja parem pihustussüsteem (raske on teha ilusaid värvikombinatsioone) ja menüü, kus saame valida, milliseid kujundeid tahame teha. Reklaamisagedus on liiga kõrge. Võib-olla lisage väljakutseid vasarate, värvide, alusfooliumi värvide ja kujundite avamiseks.
See on halb mäng, öeldakse, et avamiseks kasutage reklaame, kuid see ei tule ikka veel