Post by edronhoffledel on Mar 5, 2022 21:02:39 GMT 11
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončno vse ▞▞▞
▞▞▞ Hero Tycoon 2022 version ▞▞▞
Ne vem, kako dobro, ampak sky block ne deluje whhhhhhhhhhy:(me žalosten popravek NOOOOOOOOOOW in hid sek ne dela popravek ali ne boš delal jk ampak popraviti
nisem mogel priti mimo zaslona za nalaganje in ko sem to storil, mi ni dovolil napisati svojega imena ali prilagoditi in ko sem naložil ujemanje. je bil super super super super zaostanek
To je slaba igra, mislil sem, da lahko v tej igri spremeniš kožo v katerem koli maščevalniku, ampak
G bgd W ljubim te jaan thik h na ji jaan fir aapka sath me sona h ji Aaja Kal bhaut yaad arahi thi aapki h ji hhhhhyh gg r u delaš zdaj baby
Trial Xtreme 4 Bike Racing Racing bzy
Poskušal sem pridobiti razvijalca za nepooblaščene nakupe prek aplikacije, nisem prejel odgovora in že 2 tedna.
Res, težka igra. Težko je: vsi igralci in zlahka napadajo svojega tajkuna in ubijajo večkrat. Če blokirate mesto za vstop v vaš tajkun, vendar to ne bo delovalo, ker gumbe, ki jih pritisnete za denar, dobite lestve in zlahka vstopite v drugo osebo tajkuna. Če igralci potrebujejo veliko denarja, da nekaj kupijo, bodo vedno prihajali k vašemu tajkunu. Svojega tajkuna moraš zaščititi pred nečim zelo dobrim. Če postavite vrata, lahko igralci pridejo tudi z lestvami.
Igra Factory Zombie Tycoon spletu. Igrajte brezplačno
Kakšna neumna igra mi sploh ne dovoli igrati, poskušal sem in poskušal in poskušal, vendar mi preprosto ne dovoli igrati, zato prosim ne nameščajte te igre, kakšna izguba časa😾😾😾💔💔
Hhhjjjjjjjjjuuuiiiiiio990000009iiiiiuuuuyyghhhhhbbvvvvbhiiyffgyuuhhhhh in moj mož imata avto, ki ga druga dva delata za moške, odkar je bil koncept malo bolj zapleten in mislim, da so ljudje tako blizu moškim in mislim, da so ljudje tako blizu. gledaj tauch v hindijščini pa je bilo isto kot avto, ki ima parkirišče v hindijščini ampak malo bolj sem se zavedal, da se bolje razumeš in si delček človeške narave, ki ga wor
Všeč mi je junak
maganda itong laro na ito
Hero Tycoon Hry na hrdiny xsgk
Ta igra je zelo dobra, nimam res nobenih napak in mislim, da je to najboljša igra blockman go narejena, ker mi je všeč. Lahko pa naredimo tako, kot da lahko ljudem ukrademo denar in dodamo človeka pajka v spletno strelsko igro, da se bomo lahko radi vrteli naokoli in lahko tudi plezamo po stenah, tako da je videti realistično in res nimam ničesar drugega dodati flash ok. In dobra igra 5 zvezdic👍👍😀.
Igra je v redu
To je super lepa igra, obožujem to igro in vsi bi morali igrati to igro!!!
😣😣😣😣😣😣🚫🚫
Hero Tycoon Jocuri de rol qlu
Uhh to je zelo moteče, ampak vseeno ji dajem dve zvezdici, ker je mojemu bratu všeč ta igra, ampak, vendar me je zdaj začel motiti, da vnesem neumni vzdevek in vsakič, ko vnesem vzdevek, piše, da uporabnik ni najden.. Poskušal sem tisoč imen in tudi moj id vzdevek, vendar ne deluje. Uhh tako nadležno... Zdaj pa začne jokati in se prepirati z mano.
Obožujem to
chris ceballos 5 zvezdic
Všeč mi je ta igra, vendar težko namestim ime v to igro
Hero Tycoon Hry na hrdiny xsgk
조ㅛ 솓ㅅ듀 ㅍ됴유야노노
Dobro je, a nikoli nisem zmagal🏆
všeč mi je hahaha JE KOT MINECRAFT 😂
To je najslabša igra doslej, ker ne morem dobiti orožja ali kostuma.
Blockmango je kitajski, ampak zdaj je tudi korin, zgodi se zelo dobro, vesel sem
Hero Tycoon APK 1.5.1.3 Prenesi za Androidboxol ...
Dobro, vendar traja približno 30 minut
Hero Tycoon Jocuri de rol qlu
Hehehe 😈😈😈😈😈😈 v redu sem 🧟 lol 😉 3443
oooooooop
Ta igra je zanič, ampak igra z 1 zvezdico je neumna
Res je težko ubiti vse super junake ♡♡
.ta igra je zabavna z dejanji in super junaki
Prosimo, dajte v strup in flash