Post by edronhoffledel on Mar 5, 2022 20:59:36 GMT 11
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מחולל קודים primogems ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
באמת מצוין אבל יש איזה בעיה במשחק הזה כי אני לא יכול להציל את הילדה והאישה ביחד. אני יכול לשמור רק אחד מהם.😐😑
למשחק הזה יש יותר מדי פרסומות כמו במצב רגיל אתה חייב לשחק תוספת כדי לטעון מחדש את האקדח שלך ולפתוח כמה דלתות כמו להסיר את הפרסומות
קפלריאנס אני מאוד אוהב את מר בשר קודם שיחקתי במצב רוח רפאים הצלתי את הילדה והצלתי את רבקה ועצרתי את מר בשר אחר כך שיחקתי במצב קל כדי להציל את הילדה ולבסוף הצלתי את אמליקה קלארק בגלל זה אני נותן את המשחק הזה ל-5 כוכבים 🙏🙏 ולנסות לעצור את מר בשר ולהציל את רבקה במצב רוח רפאים ואני אנסה כמיטב יכולתי ולפעמים זה מגיע גם למודעה אז בבקשה תתקן גם🙏🙏 ואני גם רוצה לדעת למה הוא הפך לרוצח סדרתי והתחיל להרוג כדי לבדוק עוד דם של בני אדם
אני מאוד מעריך את העבודה שנעשתה והדמיון הבהיר שלך משתקף כאן. מקווה שתמשיך לשפר את המשחק הזה אבל אם תוסיף עוד כמה סודות כמו אלבומי תמונות של משפחתו. עוד סופים מעניינים. ועוד כמה נשקים לשחקן. בזמן הצלת הילדה יש להראות שהוא עוקב אחרינו. הילדה לא פעילה לחלוטין במשחק, היא צריכה להיות פעילה וצריכה להשיב לעזרתנו. ובכן, זה כל מה שהייתי מציע, כל הכבוד. 😁
כיצד לפתוח את הדלת ברמה הראשונה. אני יודע שאני צריך לירות בידית הדלת אבל אין אפשרות לירות בו. מאוד התרגשתי לקראת המשחק אבל זה הרס לי את ההתרגשות 😒. בבקשה תן תגובה.
זה טוב... רק שאני לא אוהב איך אתה זה נותן מודעות כאשר ואם אתה משחק gost mode.And זה די תקלות. אני לא יודע אם זה פשוט מתקלקל בטאבלט שלי או משהו... אבל אני אגיד שזה משחק מהנה.
אני לא יודע מה להגיד לחברים שלך... אבל יש כל כך הרבה פרסומות.. אבל כמובן שאנחנו לא יכולים בקלות להשיג עוד חיים אחד בלי כלום...אז למה למשחק הזה יש פרסומות... אם אתה לא אוהב את המשחק הזה .. אל תדרג את זה כל כך רע פשוט תמחק את זה מהטלפון שלך
זה היה משחק טוב אבל מר בשר לא מהיר במיוחד בהליכה. בבקשה תן עוד משחקים מעניינים
משחק טוב אבל אני לא יכול להיכנס לבית של מר בשר.
רוצה לראות מודעה בכל פעם שאתה משיג או נכשל במשימה הקטנה ביותר? זה המשחק בשבילך.. המון פרסומות של 30 שניות..אתה תראה יותר מהן מאשר תשחק במשחק..ואת בקרות תנועת דמות לא קלות..צפו להיהרג מהר
למען האמת אין באמת בעיה עם המשחק הזה אבל יש חזיר טיפש שבא אליך ואתה אף פעם לא מגיע לסוף המשחק אם למשחק הזה לא היה החזיר המטופש הזה אז הייתי נותן למשחק הזה חמישה כוכבים . ואי אפשר למצוא את הפריטים וכשאתם יורים בחלון מר בשר ממשיך להגיע אליכם! ואני ממש שונא את זה אז בבקשה שפר את המשחק הזה הסר את החזיר, תגרום לבשר בשר שמיעה איומה, ומצא מקומות מסתור טובים יותר לחפצים! אז זה יהיה יותר טוב.
המשחק הזה די טוב אבל בכנות נאבקתי בפיגור אבל אני לא בטוח אם זה רק אני. אנא תקן את בעיית התאילנדים
זה משחק טוב אבל הרבה פרסומות בכל שנייה יש מודעה אולי תסיר את רוב המודעות כי אני מסכן
המשחק mr meat הוא מדהים כשהוא מגיע בפעם הראשונה כשה-devolpers מוסיפים עדכון זה הכי גרוע העדכון הראשון מדהים אבל עכשיו אני שונא אותו אנחנו לא יכולים לשמור את המשחק אנחנו לא יכולים לשמור בעדכון הראשון לתחת העדכון הראשון היה קל לנצח במצב קל i אני מדרג כוכב אחד כי עכשיו זה הגרוע ביותר
המשחק הכי גרוע אי פעם!!! המשחק הזה אפילו לא ראוי לכוכב אחד...... כל כך הרבה מודעות מוצגות. זה כל כך מעצבן כל פעם מחדש
המשחק הזה הוא מאוד נחמד ויש לו גרפיקה טובה אבל אני מאוד מאוכזב כי בכל פעם שאני הולך לסיים את המשחק הוא נתקע
הפרסומות כל כך מעצבנות אבל חוץ מזה זו אפליקציה טובה אז 3 כוכבים
המשחק הזה הוא ג'סטין במצב רפאים בכל פעם שאתה משחק במצב Ghost שלא הוספת שהוא הולך כל כך מהר ואתה לא יכול אפילו לדלג על 2% משחק 98% פרסומות בלי דברים אחרים רק פרסומות
Bob's World 2 - Running game Adventure mhhp
אני משחק את המשחק הזה 10 פעמים. זה כל כך משעמם
המשחק טוב אבל רק עושה את זה קצת יותר קשה. זה בסדר. עבודה יפה קפלריאנים. ליל כל הקדושים שמח!
Mr Meat: Horror Escape Room Arkadne igre gwa
בכל פעם שאני מנסה לשחק את המשחק מודעה מטופשת כל הזמן מופיעה ונחשו מה היא אפילו לא מציגה את המודעה היא רק נטענת ונטענת
תמיד קורס ומעביר אותי למסך הבית. לא מרוצה מהמשחק.
הבעיה היא .... אני לא יכול לפתוח אותו בטאבלט שלי! אני אפילו לא יכול לשחק בזה..! זה די מעצבן, כשהמשחק מתחיל, הוא מוציא אותי החוצה ואומר "Mr. Meat Has Restart" כאילו....OMG WHAT HELL?! תקן את זה בבקשה
אני חושב שהמשחק צריך עוד חדרים ופריטים..... אני לא יכול לחכות לעדכונים!👍
Mr Meat: Horror Escape Room Arkadne igre uwv
גרפיקה טובה אבל בקרות לא טובות אבל סיפור נחמד וצריך להוסיף מרובה משתתפים
אני נותן 5 כוכבים כי אני אוהב את זה, ישנן מודעות כאשר אתה מכבה את ה-Wi-Fi שלך ואפשר להתאמן במצב
מאוד תקוע במשחק הזה אני לא מוצא שום מפתח או מספר משטרה כדי שהמשטרה תוכל לבוא אבל לא אני לא יודע למה כאילו מה לעזאזל לא בסדר עם המשחק הזה אני לא מאמין שזה היה המשחק הכי טוב שלי כשהייתי בן 6 ו עכשיו אני בן 9 ועדיין לא מחקתי את זה כמו אחי נתתי לך כבוד והמשחק שלך בגד בי אידק למה ובבקשה להוריד את ה-mb כי אז אני חולה תגיד לכל המשפחה שלי להוריד את המשחק הזה בבקשה קבל את הבקשה שלי ובבקשה בלי פיגור כאשר האינטרנט פועל ויותר מדי הוספות... בבקשה תתקן
דוגמה ראשונה גרועה זה ממשיך להיתקל ואז אני אפילו לא יכול לירות בדלת כי במשחק זה אומר שאם אתה רוצה לפתוח את הדלת אתה חייב לירות בה
Mr Meat: Horror Escape Room आर्केड गेम xek
המשחק הזה מפחיד אני רק בן 7 זה יעשה לך סיוטים
נורא שיחקתי בו 10 דקות ומחקתי אותו ללא היסוס. פקדים מסורבלים. רובה הציד מאתגר לשימוש. עד כדי כאב ראש.
משחק נחמד אבל Mr meat תמיד נמצא באותם מקומות אז זה מקשה אז אם אתה מבאס כמוני אז השתמש במצב Ghost (Mr meat לא יכול לראות אותך אם מצב Ghost פועל)
משחק טוב מאוד אבל יש בעיה קטנה שיוצרי המשחק צריכים לפתור, כשהתקשרתי לשוטר👮 והראיתי לו את ההוכחה ואפילו דפקתי את מר מיט לפניו הוא לא עצר את מר מיט. מקווה שהיוצרים יבינו.ויפתרו את זה.........
זה משחק מצוין אי פעם שאני רואה אבל אתה צריך לוודא שמצב צריך להיות שם כאילו אנחנו רק מר בשר שאנחנו יכולים לנצח
Mr Meat: Horror Escape Room Arkaadmängud opy
אני אוהב את המשחק הזה. אבל פרסומות הן בעיה גדולה במשחק הזה. תן רק שלושה כוכבים סליחה
האם אין להוסיף בבקשה כי הם מעצבנים! זה מעצבן אותי אפשר לתקן את זה בבקשה
זה מאוד כיף אבל יש וירוס שגורם למכשיר להשתחרר ולהשחיר 😭😭😭😭
במצב רוח רפאים יש פרסומות אבל במצבים אחרים לא
קף!!!!!! מ צ ת =-O =-O =-O =-O =-O
העניין הוא שאני עושה רק 2 סיומים בגלל שהבשר הורג את המדענים ביותר. עשיתי את כל ההגדרות של הסוף.
זה היה משחק טוב זה בסדר כששיחקתי. המשחק אני מתכונן להתרגל לפחדי הקפיצה. הייתי במצב רוח רפאים והפרסומות המשיכו להימשך והמשיכו.
זה כל כך טוב שאני אוהב את זה אבל אני מעריך אם הייתה משימה אחרת. השלמתי את המשימה הראשונה שכל כך התמכרתי אליה..