Post by diedredivguige on Feb 19, 2022 15:50:38 GMT 11
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne kristale ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Igra je pomalo zabavna, ali Bože, količina prokletih reklama koje vam tjeraju u grlo je nevjerojatna. Želite hp za sljedeću borbu? Oglas želite više zlata? Ad you Wana igrati sljedeću igru adv. Nakon što završite igru adv
300 oglasa na svakoj razini kao što je tko vidi reklame i onda ide u one glupe igre
Savršen je, jedino što nedostaje je napitak za igru s prijateljima
Sviđa mi se ova igra, ali problem je što vas botovi stalno prate i stvarno je neugodno jer sam na 13. razini u ovoj igri i u zlatnoj ligi
Morate poboljšati igru čovjeka. Isprva je bilo jako zabavno, ali nakon brisanja više razina, sve je postalo prevelika neusklađenost. Protivnička umjetna umjetna inteligencija postala je tenk kao pakao, oni vas prvi vide i prvi upucaju, ponovno se pojavljujete između bojnog polja, tornada, zamki, svaki protivnik AI cilja na vas kao 6 protiv 1, igra nas samo želi nadmašiti, bez kontrole postavke za osjetljivost ili veličinu kontrolera, gledanje Oglasi su većina opcija, ovo se događa. Nemojte biti kao oni pohlepni programeri.
U principu, ne napredujete. Vaš HP ne ide na 1K kao ostali "igrači" i lako dobijete jedan pogođen dok oni snime 3 udarca. Vaša šteta nije jaka i vaša brzina je vrlo spora. U osnovi ste postavljeni da gubite posebno u zlatnoj ligi. Jako razočaran
To je dobra igra, igram offline i gledam dodavanja kada želim ozdraviti ili nešto slično, ali je još uvijek pomalo neugodno, ali nema veze. Zaista uživam u ovoj igri, mogao bih koristiti više čarolija i više elemenata u budućim ažuriranjima, EDIT: nova ideja mi je pala na pamet, zašto ne dodate igru u stilu moba? S puzavima, tornjevima itd. To bi bilo cool.
Magica.io - Battle Royale Aksyon jltg
Ne možete kada. Postoji određena točka u igri u kojoj sve što možete učiniti je grickati satima čak ni ne proći drugu fazu, da biste se izjednačili dok konačno ne dobijete oružje koje može do pola onoga što mogu protivnici. Također su učinili dva puta više zdravlja od mene. Imao sam 515 zdravlja i tamo je osnovna startna lopta napravila 1129 štete. Uravnotežite igru, molim.
Oglasi, oglasi, oglasi! Nakon svake razine u srebru, svaki put kada umrete. Sviđa mi se igra i ne plaćam 9 dolara za premiju bez reklama. Ako manje oglasa onda bolja recenzija.
nadgledanjem Battle.net servisa, ne bi li tako zaštitili ostale igrače . ... 1942, Ghosts ' n Goblins, Commando , Magic Sword i naravno Street Fighter 2,
Kategorija: Akcija. Instalira: 5.000.000+. Verzija Androida: 5.0 ... Snake.io - Battle Royale.
Dodajte sustav ponavljanja za razine koje je igrač već pobijedio, drugi problem je AI. Pokušajte smanjiti radijus svjesnosti AI-a kako bi se igrači mogli odvažiti i pronaći drugu umjetnu inteligenciju koja trenutno nije u borbi. (imati zaključavanje AI za bilo kojeg igrača/AI koji je ušao u njihov radijus svjesnosti) . Ozbiljno razmislite o tome i vaše bi recenzije trebale biti učinkovitije
Dobar je, ali sve u svemu!! Sranje je . Kad si na zlatnoj pozornici!! ima grešaka i grešaka
Igra je bila dobar ubojica vremena. Grafika je ok. Bilo bi sjajno da poboljšamo svoje čarolije više od tri puta. Možda je još jača čarolija. Potrebno je vrijeme da pobijedite te razine jer neprijateljski igrači imaju tonove zdravlja veće od vas, ali ste ih sve dovršili za sada.. veselim se novim razinama..
Magica.io · TRAVEL · Let's Fish · TRAVEL · Ultimate Car Driving ... Heroes Strike - MOBA y Battle Royale ... Codes to redeem in Clash Royale.
Iskreno, ova igra je dovoljno pokvarena... bcs kad ste na visokoj razini, nosite se i s velikom štetom. Ovo je tako pogrešno kada ste na visokom HP-u i samo jedan udarac neprijatelja i puf vas nema. Moj HP je 2k, a neprijateljski HP je ispod mene, ali onda su me dobili jednim udarcem? kao da nema snage za nadogradnju, ali 2k štete?
Magica.io - Battle Royale Action hly
BOB FT
Molim vas, mislio sam da se pogled kamere može promijeniti, ali nije!
Gledam reklamu da oživim, ali kad počnem igrati igru za oživljavanjem, pojavljuje se još jedan oglas i onda gubim na pozornici tartarske bitke 3😭😭😢😢😢👎
To je stvarno zabavna igra za igranje, ali ima gomilu plaće za pobjedu. Kad god igram, sve što nađem su ljudi koji su potrošili novac da bi dobili bolji karakter i želje da mogu pobijediti. To je stvarno neugodno. Također bih volio da je bilo lakše dobiti bolje predmete i likove. Sve u svemu, ova igra je zabavna, ali mehanika plaća za pobjedu me tjera da razmišljam manje o tome.
Molim vas, napravite kartu veću jer se uvijek zaglavim na uglovima
previše oglasa. Sretan sam što svojim novcem podržavam dobre igre, ali ovo se čini prisilnim i ne želim nagrađivati ovakav dizajn.
Ima previše oglasa i jako je lako poginuti ili zaglaviti, a sve ide za vas
Mozete procitati i o huducnosti americkc-kineskih odnosa s osvrtom ... ora za teroristicke akcije, ocekivane ... BOA - Battle Damage Assessment (procjena.
Inflight Magazine CROATIA - spring 2013 by Croatia Airlines
... PVP Jet Warfar e Utrka Promet Nitro Disney Magic Kraljevstva: Izgradite svoj ... Auto 3D Battle Racing Stars - Multiplayer mängud Real Car Racing Death.
Rebel Racing რბოლა wdd
Imao sam legendarni lik i jednostavno je nestao nakon ažuriranja. Čini se da ga nigdje ne mogu pronaći. Sada moram igrati s osnovnim likom na razini koju sam dosegao s legendarnim.😡
Igra je stvarno zabavna, a oglasi su jednostavno rješenje, jednostavno isključite wifi ili podatke na telefonu. Jedini problem koji sam do sada imao je veličina joy sticka
Magica.io - Battle Royale Δράση xyk
Zaista sam uživao u igri dok nisam stigao do polovice srebrne lige. Budući da sam rano pobijedio broncu, beznadno sam nemoćan i ne mogu se povući. Nema smisla igrati kada ne mogu završiti misije kako bih dobio više plijena da bih postao jači.
In a desperate fight for survival they organized clubs and ... Istria Valamar Terra Magica One of the most significant biking events in
zdravo molim te pročitaj ovo i molim te da popraviš igru jer ima toliko reklama prvo kada želim kupiti stvar od narančastog kamena ima reklame a drugi put kad idem započeti bitku ili nešto što ima reklamu i ako ponovo povećavam svoje reklame za zdravlje kad sam umro reklame opet molim te daj sve od sebe da to popraviš molim te molim teeeee🥺
Ova igra je prilično meh. I ima puno reklama pa kvari zabavu
Ostavljam lošu recenziju jer je reklama previše. Gledati ih u zamjenu za stvari je dobro, ali te se proklete stvari ušuljaju posvuda